Garanti Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı

Türkiye’nin lider bankalarından birisi olan yeni adıyla Garanti BBVA Güvenlik alımı yapılacağını duyurdu. Yeni yayınlanan ilan ile beraber bazı şubelerine güvenlik ihtiyacının doğduğunu belirten Garanti BBVA insan kaynakları Güvenlik görevlisi sertifikası bulunan adayların başvurularını bekliyor. Garanti Bankası Güvenlik personeli alımı için yazımızdan bilgi edinebilir Garanti BBVA Güvenlik eleman alımı için başvuru yapabilirsiniz.

Garanti BBVA İnsan Kaynakları

Türkiye’nin en iyi bireysel internet bankası ünvanını kazanan Garanti BBVA müşterilerinin online hizmette en çok kullandığı banka olmuştur. Ankara’da faaliyetine başlayan Garanti bankası, 1946 yılında kurulmuş ve Türkiye’nin en büyük 2. bankası konumuna gelmiştir. 16 milyonun üzerinde müşterisi bulunan Garanti BBVA 18 binin üzerinde çalışanıyla büyük bir istihdam kaynağıdır. Müşteri yönetiminde şeffaf olma, anlaşılır olma ve sorumlu olma ilkesi ile hareket eden Garanti bankası müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya çalışmaktadır. Webrazzi tarafından Yılın dijital markası seçilen Garanti BBVA mobil, CDP Global A listesine üst üste 2 yıl girebilme başarısı da göstermiştir. Müşterilerine ve Personellerine memnuniyet konusunda her zaman dokunan ölçen ve tartan bir yönetim anlayışı ile 1946 dan bu yana başarılı bir bankacılık hizmeti vermektedir.

Garanti Bank Güvenlik Alımı

Garanti bank Güvenlik personeli almak için resmi kariyer sitesinden ilanlar yayınlamaktadır. Farklı birimlerdeki iş ilanlarını da yine insan kaynaklarındaki kariyer bölümünden yöneten Garanti BBVA Güvenlik görevi için bazı şartlar aramaktadır. Personel seçiminde deneyimsiz, deneyimli ve iş hayatına yeni başlayacak mezunlar için çalışma fırsatı sunmaktadır. Güvenlik görevlisinde aranan şartlardan biriside Güvenlik görevlisi Sertifikasıdır. Güvenlik sertifikası olmayan adaylar Güvenlik Görevlisi için iş başvurusu yapamazlar. Garanti bankası şubelerinde ve Genel müdürlüklerinde güvenlik personeline ihtiyaç duymaktadır. Şubelerinin güvenliğinden sorumlu olacak olan Güvenlik görevlileri suç ve tehlike arz eden durumları bertaraf etmekle yükümlüdürler.

Garanti Bankası Güvenlik Elemanı alımında aranan şartlar;

  • Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Temiz adli sicil kaydı bulunması
  • Güvenlik Görevlisi Sertifikası bulunması
  • Sağlık ile ilgili bir problemi bulunmaması
  • Soğukkanlı
  • Hoşgörülü ve Anlayışlı
  • Silahlı Özel Güvenlik Sertifikası bulunması

Garanti bankası çalışma saatleri; 09:00 17:30 arasıdır. Cumartesi Pazar Günleri izin hakkı bulunmaktadır.

Garanti BBVA Güvenlik Personeli İş Başvurusu

Garanti bankası güvenlik alımında dikkat ettiği en kritik nokta Güvenlik sertifikası bulunan adayın sertifikasının ”silahlı” olmasıdır. Silahlı sertifikası bulunmayan adaylar bankalarda ve şubelerde güvenlik görevini icra edemezler. Garanti bankası insan kaynakları İş ilanlarını bazen online iş sitelerinden verebilmektedir. Ayrıca insan kaynaklarına bağlı resmi web sitesinden de başvuru kabul etmektedir. Başvuru yaparken çalışmak istediğiniz il ve ilçenin önemi büyüktür. O ilçede güvenlik personeli aranmıyorsa size en yakın ilçe için başvuru yapabilirsiniz. Garanti bankası Güvenlik Görevlisi İş başvurusu için tıklayın.

Subscribe
Bildir
31 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Personel Alımı

Eleman Personel Alımı