Garanti Bankası Personel Alımı ve İş İlanları

Garanti Bankası personel alımı yapacağı ile alakalı iş ilanları yayınladı. Garanti kariyer hedefi olan Deneyimli Deneyimsiz personel alımı yapacak. İnsan kaynaklarından yayınlanan iş ilanları için çalışmak isteyen adayların başvuru formlarını doldurmalarını beklemekte. Banka hakkında detaylı bilgiye bu ilandan ulaşabilirsiniz. Garanti Bankası İş başvurusunu sitemizden yapabilir ve işe alım şartları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Garanti BBVA

Görsel olarak insanları etkileyen bankalardan birisi olan Garanti BBVA şubelerinde beyaz ve yeşilin çeşitli renklerini kullanmakta. Buda isim yazmasa bile görünüşünden itibaren insanlara Garanti BBVA olduğunu çağrıştırıyor. Türkiye’nin en iyi bireysel internet bankası unvanını kazanan Garanti BBVA müşterilerinin online hizmette en çok kullandığı banka olmuştur. Ankara’da faaliyetine başlayan Garanti bankası, 1946 yılında kurulmuş ve Türkiye’nin en büyük 2. bankası konumuna gelmiştir.

16 milyonun üzerinde müşterisi bulunan Garanti BBVA 18 binin üzerinde çalışanıyla büyük bir istihdam kaynağıdır. Müşteri yönetiminde şeffaf olma, anlaşılır olma ve sorumlu olma ilkesi ile hareket eden Garanti bankası müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya çalışmaktadır.

Webrazzi tarafından Yılın dijital markası seçilen Garanti BBVA mobil, CDP Global A listesine üst üste 2 yıl girebilme başarısı da göstermiştir. Müşterilerine ve Personellerine memnuniyet konusunda her zaman dokunan ölçen ve tartan bir yönetim anlayışı ile 1946 dan bu yana başarılı bir bankacılık hizmeti vermektedir. İstihdama da katkı sunan Garanti Bankası Personel Alımı yaptığı pozisyonlar ve iş ilanları şu şekildedir;

Garanti Bankası Personel Alımı ve İş İlanları

Garanti Bankasında Kariyer olanakları; Bir çok bankaya göre çalışanına farklı metotlarda eğitim seçeneği sunan personelleri alanında geliştiren ve bu gelişimi müşterileri üzerinde deneyimleyen Banka çalışanları içinde sürdürülebilir kariyer fırsatları sunmaktadır. Satış temsilciliğinden müfettişliğe, Gişe yetkilisinden müfettiş yardımcısına kadar çapraz geçişler ile çalışanlarının yükselmesinde çaba harcayan bir bankadır. Her çalışanın her departman ile ilgili bilgi birikimi ve deneyimi olmasının gerektiğini düşünen Garanti Bankası İnsan Kaynakları çeşitli eğitimler ile çalışanlarını geliştirmektedir.

İşe alım süreci; Garanti bankası yeni mezunlara, alanında deneyimli personellere ve gelişime açık deneyimsiz personellere iş olanağı sağlamaktadır. Ayrıca okuluna devam eden öğrencilere de staj verebilmektedir. Özellikle öğrenciler için Talent Camp adında bir müessese kuran Garanti 2. ve 3. sınıf öğrencilerine staj şansı sunarak bankacılık sektörüne hazırlamada önemli çalışmalar yapmaktadır. Talent Camp yılda iki kere başvuruya açılır ve başvuran öğrencilerden 100 öğrenci eğitim ve staj kapsamına alınır.

Mülakat soruları; Garanti bankasına iş başvurusu yaptığınızda iş başlangıcı yapmak için Mülakata alınırsınız. Mülakat deneyimli ve deneyimsiz bütün adaylara yapılmaktadır. Mülakat sorusu olarak başvurmak istediğiniz pozisyon ile ilgili sorular ve Garanti Bankasının kuruluşu ile ilgili sorular aynı zamanda garanti bankasının amaçları ve bu doğrultuda yaptığı çalışmalar ve tarihçesi sorulacaktır.

İnsan kaynakları Banka bünyesinde çalışmak isteyen adayları eşit ve etik şartlarda değerlendirerek işe alım yapmaktadır. Din, Dil, Irk, Cinsiyet ayrımcılığı gibi yaklaşımdan uzak durarak herkese eşit şans tanımaktadır. Banka sürekli kendini geliştirmekte ve iş alanını genişletmeye çalışmaktadır. Garanti filo buna en güzel örneklerden bir tanesidir. Şubelerini muhafaza ederek yeni şubeler açan Garanti bankası iş ilanları ve açık pozisyonlar şöyledir;

İş İlanları

  • Benim Bankacım Müşteri İlişkileri Yöneticisi
  • Müşteri Danışmanı (İstanbul)
  • Müşteri İlişkileri Yöneticisi (Kars)
  • Bordro ve Ödemeler Uzmanı
  • Gişe Yetkilisi
  • Güvenlik Görevlisi

Garanti Bankası İş Başvurusu

Banka iş başvurusu yapan adayları titizlikle değerlendirerek nitelikli adayları bünyesine kazandırmaya çalışmaktadır. Garanti bankası insan kaynakları İş ilanlarını bazen online iş sitelerinden verebilmektedir. Ayrıca insan kaynaklarına bağlı resmi web sitesinden de başvuru kabul etmektedir. Başvuru yaparken çalışmak istediğiniz il ve ilçenin önemi büyüktür. Başvurunuz Garanti Bankası insan kaynakları tarafından değerlendirilerek olumlu bulunan adaylar mülakata çağrılır. Mülakattan başarılı olan adaylar Garanti bankasında çalışabilirler. Garanti Bankası Personel Alımı için online başvuru linki; İş Başvurusu.

Subscribe
Bildir
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments