Paşabahçe Personel Alımı ve İş İlanları

Türkiye’nin en köklü şirketlerinden birisi olan ve yurt dışına yaptığı ihracatlar ile başarısını katlayan Paşabahçe İstihdam yaratmaya devam ediyor. Paşabahçe insan kaynakları yayımladığı iş ilanları ile personel alımı yapacağını açıkladı. Paşabahçe şirketinde çalışmak isteyen adaylar iş başvuru formunu ileterek başvuru yapabilecekler. Paşabahçe şirketinin tarihçesini inceleyerek yayımlanan iş ilanlarına nasıl başvuru yapabileceğinizi anlatacağız…

Paşabahçe Cam Eşya Üreticileri ve İmalatçıları

Paşabahçe şirketi Türkiye’nin cam ihtiyacını karşılamak amacı ile Atatürk’ün iş bankasına verdiği kurma yetkisi ile 1934 yılında faaliyete geçti. İlk etapta ülkenin ihtiyacı olan şişe ve cam ihtiyacını karşılayan Paşabahçe, Türk Cam Sanayisinin lider kuruluşlarından birisi ve ilk göz ağrısıdır. Şirket faaliyete 400 çalışanla geçerek Türkiye’nin bütün cam ve şişe ihtiyacını karşılamıştır. Şirketin ilk mağazası ise İstanbul’da açılmıştır.

Paşabahçe vizyon ve misyon edinerek her zaman daha kaliteli daha hızlı ve daha fazla üretim yapabilmek için, yurt dışından getirdiği cam üretim araçları ile kalitesini arttırdı. Paşabahçe Avrupa’da da adından söz ettirmek istiyordu ve ilk ihracatını ABD ye yaptı. İlk ihracat olmasına karşın 150.000 dolar gelir elde etti. Ürettikçe büyüyen Paşabahçe üretim alanını genişleterek zamanla ev içi cam eşyalar, tabak, bardak, Porselen çaydanlıklar ve çeşitli cam malzemeleri üretmeye başladı.

Şirketin Dünya çapında 7 üretim fabrikası bulunmakta ve bu fabrikaların 4 tanesi Türkiye’dedir. Fabrika üretim tesislerinin yanı sıra Paşabahçe mağazaları da neredeyse Türkiye’deki her ilde bulunmaktadır. Şirket Fabrika Satış mağazasının yanı sıra AVM, Alışveriş merkezleri, Süpermarketler gibi sektördeki bir çok mağazaya da ürünlerini pazarlamaktadır. Buna istinaden iş ilanlarına başvurmak isteyenler hem Paşabahçe mağazalarında hem de üretim fabrikalarında çalışma imkanı bulabilirler. Yazımızın devamında Paşabahçe şirketine nasıl iş başvurusu yapılır onu anlatacağız.

Paşabahçe Personel Alımı ve İş İlanları

Paşabahçe fabrikaları ve mağazaları için zaman zaman İnternetten iş ilanları yayımlamaktadır. Yayımlanan iş ilanları neredeyse her ilde bulunan Paşabahçe mağazaları için olmaktadır. Ayrıca Üretim fabrikalarına İşçi, Eleman ve Personel alımı yapmaktadır. Paşabahçe Personel alımı yaptığı fabrikalar; Paşabahçe Denizli Fabrikası, Paşabahçe Eskişehir Fabrikası, Paşabahçe Kırklareli Fabrikası ve İstanbul’da bulunan Camiş Ambalaj Sanayi A.Ş. fabrikası ile bir çok pozisyonda alım yapabilmektedir.

Paşabahçe İnsan Kaynakları; Şişecam Topluluğu olarak başarının çalışanların başarısından geçtiğine inanılmaktadır. Bu vesile ile de çalışanların Paşabahçe için değerli olduğundan bahsedilmektedir. Teknolojiyi destekleyen ve uyum sağlayan yetkin adayları işe almada uğraş veren insan kaynakları sürekli kendini geliştiren bir İK vizyonu ile hareket etmektedir. Çalışanlarının kariyer hayatını da düşünerek onlara bu yolda destek olmak isteyen Paşabahçe personellerine sürekli eğitimler vererek çalışanlarının profilini Global seviyeye çıkarmaya çalışmaktadır.

İşe Alım Yaptığı Departmanlar

  • Üretim
  • Satış
  • Stratejik Planlama
  • Mali İşler
  • Pazarlama

Şişecam Topluluğuna dahil olan Paşabahçe hem genç yetenekleri keşfetmek hem de sektörde İnsan kaynağı oluşturmak için Öğrenci, Deneyimli ve yeni mezunlara iş başvuru ve staj şansı sunmaktadır. Hem sektöre giriş yaparak kendini geliştirme fırsatı sunan hem de Global seviyede kariyer planlaması yapan Paşabahçe şirketinin işe alım yaptığı departman ve pozisyonlar aşağıdadır.

Paşabahçe Mağazaları İş İlanları

  • Paşabahçe Mağaza Yardımcısı (İstanbul)
  • Mağaza Satış Danışmanı (Muğla)
  • Mağaza Satış Danışmanı
  • Part time Mağaza satış danışmanı

Paşabahçe İş Başvurusu nasıl yapılır?

Paşabahçe şirketi şişecam topluluğu üzerinden iş ilanları yayımlamaktadır. Şişecam topluluğuna bağlı bir kariyer portalı oluşturan Şişecam bu bağlamda sektörde bulunan iş fırsatlarını yayımlamaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların sürekli olarak takip ettiği Güncel İş ilanlarına başvuru yapmak için portal üzerinden bir üyelik açılması zorunlu kılınmıştır. Üyelik oluşturduktan sonra Özgeçmişinizi doldurabilir, İş ilanlarını görebilir ve başvuru yapabilirsiniz. Paşabahçe Personel Alımı online başvuru linki; İş Başvurusu.

Subscribe
Bildir
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Personel Alımı

Eleman Personel Alımı