Vodafone Personel Alımı ve İş İlanları

Vodafone bir çok ilde bir çok pozisyonda personel alımı yapacak. Güncel Vodafone iş ilanlarına sitemizden ulaşabilir, Şirketin açık pozisyonlarını görebilir aynı zamanda şirket hakkında Detaylı bilgi edinebilirsiniz. Vodafone Türkiye insan kaynakları aracılığı ile farklı pozisyonlarda eleman alımı yapacak. Başvurmak isteyen adaylar bu yazımızdan detaylı bilgi edinerek Vodafone Türkiye Personel alımına iş başvurusu yapabilir.

Vodafone Türkiye

Vodafone Türkiye’de kurulduğu tarih itibari ile aslında daha eski bir tarihe dayanmaktadır. Vodafone daha öncesinde uzan grubuna aitti ve şirketin adı Teknotel’di. Teknotel 1993 yılında uzan grubu tarafından kurulmuştu. Şirket daha sonra ise Telsim adını alarak faaliyetine devam etti. Kısa zamanda büyük işler yaparak büyüyen şirket kurulalı 2 yıl olmasına rağmen 16.000 aboneye ulaştı. Daha sonra ise Uzan grubunun borçlarından dolayı Telsim’e el koyuldu. Açık arttırmaya çıkan şirket Vodafone şirketine satılarak faaliyetine 2006 yılından itibaren Vodafone Türkiye adı altında devam etti.

Vodafone Grubu 1985 yılında birleşik krallıkta kurulmuştur. Kurulduğu günden bu güne uluslar arası bir şirket olmayı başarmıştır. Toplam 22 ülkede faaliyet gösteren şirket 42 ülkede ise iş ortaklarıyla faaliyet göstermektedir. Avrupa’da faaliyet gösteriği ülkeler bazında 300 milyondan fazla müşteriye sahiptir. Yatırım ve Alt yapıya önem veren şirket sahip olduğu vizyon ile müşterilerini daha iyi bir geleceğe taşıma gayretindedir. Vodafone Mobil, İnternet ve İP Tv hizmetlerini sağlamaktadır. En son yatırımlarından birisi olan Fiber İnternet Vodafone ile bir çok evde kullanılmaya başlanmıştır.

Vodafone Personel Alımı ve İş İlanları

Ulusları arası bir şirket olan Vodafone oluşturduğu kariyer sitesinden Güncel olarak sürekli iş ilanları paylaşmaktadır. Yayımladığı iş ilanlarına kolay başvuru şansı sunan Vodafone, İş başvurusunu yurt dışına yapma fırsatını da beraberinde sunmaktadır. Vodafone insan kaynakları buradan yapılan başvuruları inceleyerek işe alım yapmaktadır. Türkiye’nin bir çok ilinde bayileri ve müdürlükleri bulunan Vodafone Teknik Servis, Satış, Çağrı merkezi departmanları gibi bir çok pozisyonda işe alım yapabilmektedir.

İnsan kaynakları genel merkezden şirkete bağlı birçok iş ortağı ve alt bayisi için iş ilanı yayımlayabilmektedir. Vodafone iş ilanları hem genel merkez için hem de bayi ağı mağazalar için yayımlanabilmektedir. Vodafone şirketinde çalışmak isteyen adaylar kendilerine kariyer hedefi koyabilir ve işlerinde gelişebilirler. Bu nedenle terfi ederek yükselmek isteyen adaylar için doğru bir tercih olabilir. Personel alımı yapılan ilanları sıkı bir şekilde takip ederek sizler için en uygun olan iş için başvuru yapabilirsiniz.

Vodafone işe alım sürecinde profesyonel, deneyimli ve tecrübesiz adaylara iş fırsatı sunmaktadır. Üniversitede okuyan öğrenciler içinde Erken Kariyer programı ile staj şansı tanımaktadır. Adaylardan istenen kriterler ise; Yenilikçi Olmak, Sadık Olmak, Kariyer Hedefi olan, Tercihen Askerliğini Tamamlamış, Seyehat Engeli bulunmayan ve esnek çalışma saatlerine riayet edebilecek adaylar ile çalışmak istemektedir. Vodafone geleceğinin çalışanlarının başarısına bağlı olduğunu düşünen bu doğrultuda çalışanlarına değer veren bir şirket görüntüsü çizmektedir.

Güncel İş İlanları ve Çalışabileceğiniz Pozisyonlar
  • Satış Temsilcisi
  • Teknik Personel
  • Çağrı merkezi personeli
  • Mağaza Sorumlusu
  • Sosyal Medya Analisti
  • Çözüm Tasarımcısı
  • Veritabanı İşlemleri Kıdemli Uzmanı
  • Proje Yönetim Uzmanı
  • Şarj İşlemleri Uzmanı

Vodafone Türkiye İş Başvurusu

Vodafone iş başvurusu yapmak için size en uygun olan pozisyonu belirlemeniz gerekmektedir. Yayımlanan iş ilanlarını takip ederek açılan pozisyonlar size uygun ise başvurunuzu iletmenizi öneririz. Size uygun olmayan pozisyonlarda yapacağınız başvurular eksi yönde değerlendirilerek uygun olan pozisyonlar için öz geçmişiniz tekrar incelemeye alınmayabilir. Bu sebeple yayımlanan iş ilanlarından uzmanı olduğunuz yada size en uygun olan ilana başvuru yapmanızı öneririz.

Başvuru Nasıl yapılır; Öncelikle vereceğimi link ile Vodafone Kariyer sitesine yönlendirileceksiniz. Buradan sağ tarafta bulunan profili görüntüle kısmına tıklayarak yeni bir üyelik oluşturmanız gerekiyor. Üyelik oluşturduktan sonra mailinize gelen aktivasyon kodu ile profilinizi aktif edeceksiniz. Profilini aktif olduktan sonra öz geçmiş formunuzu hazırlayacaksınız. Daha sonra Pozisyonlar sekmesine tıklayarak açık iş ilanlarını göreceksiniz. Buradan size en uygun olan pozisyona başvur linkine tıklayarak başvurunuzu iletmiş olacaksınız. Vodafone Personel Alımı İş Başvurusu.

Subscribe
Bildir
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Personel Alımı

Eleman Personel Alımı